Privacybeleid

4 privacy beloftes

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld contact met je op te nemen over een reservering of om te peilen wat je van een nieuw product vindt. Renato's Amsterdam behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft.

Daarom geven we je deze 4 privacy beloftes mee:

  • Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het die van onszelf zijn.

  • Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.

  • Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

  • Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Renato's Amsterdam? 

Om een reservering (overeenkomst) die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens

Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Je adres en woonplaats hebben we bij debiteuren nodig voor het opstellen van facturen

Bedrijfsgegevens

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres

We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je reservering toe te sturen. Je e-mailadres kunnen we ook gebruiken om je via nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Renato's Amsterdam. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer

Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen bij vragen over je reservering of in een noodgeval. Daarnaast gebruiken we je nummer indien je een debiteur bent voor het versturen van facturen.

IP-adres

Je IP-adres bewaren we om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres gasttevredenheidsonderzoeken worden ingevuld. Zo kunnen we zien dat jij het echt bent en er geen misbruik gemaakt wordt van ons systeem.

Allergieën, dieetwensen en reserveringsvoorkeuren

Informatie over allergieën, dieetwensen en voorkeuren bewaren zodat we rekening kunnen houden met deze voorkeuren bij je aankomende en/of volgend bezoek.

Overige gegevens die Renato's Amsterdam verwerkt

We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

Werkgerelateerde persoonsgegevens

Solliciteer je bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat je in huis hebt. Dit checken we aan de hand van je cv, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen jouw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval je helaas niet wordt aangenomen.

Cookies

Enkele van de hiervoor genoemde persoonsgegevens in combinatie met de door ons geplaatste cookies maken het voor ons mogelijk om te bekijken hoe jij onze website en diensten gebruikt en waar jouw interesses liggen. Zo kunnen we onze website, dienstverlening en advertenties beter aanpassen naar jouw smaak. De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen van cookies en het tonen van advertenties zijn op elk moment weer in te trekken door het verwijderen van de cookies via je browser instellingen.

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat we via supporttickets, socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het maken van reserveringen zodat we onze service kunnen optimaliseren voor jouw bezoek;

  • het laten werken van handige functionaliteiten op onze website, zodat bijvoorbeeld je winkelmandje van onze webshop bewaard blijft bij een volgend bezoek;

  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten jij recht hebt;

  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je te helpen bij een allergie of dieetwens;

  • het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;

  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;

  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of jij de juiste match bent.

 

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;

  • het verbeteren en evalueren van onze producten en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe services jij graag in onze diensten terugziet;

  • het afstemmen van onze content op jouw interesses, zodat je bijvoorbeeld geen advertenties op Google of Facebook te zien krijgt die geen toegevoegde waarde hebben;

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

Wanneer iemand ons een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zullen we hem vriendelijk de deur wijzen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende drie gevallen:

  • Voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten

  • We zetten diensten als iDEAL of PayPal in om verschillende betaalwijzen mogelijk te maken. Ook maken we gebruik van derde partijen voor ons reserveringsbeheer en facturering.

  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting

  • Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

 

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

  • Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties

  • We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed onze service bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere systemen van Formitable, Google analytics en Facebook.

  • Voor het verkrijgen van feedback

  • We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed onze service bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere systemen van TheNextSoftware.io

 

Geautomatiseerde beslissingen

Soms nemen wij aan de hand van persoonsgegevens een geautomatiseerde beslissing. Hieronder leggen wij uit hoe dit gebeurt, wat hier de reden voor is en welke gevolgen dit voor je kan hebben.

  • Wanneer er niet op tijd een factuur betaald wordt, zullen wij automatisch enkele waarschuwingen toesturen naar de niet-betalende klant. Als laatste redmiddel wordt een incassobureau ingeschakeld.

 

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

 

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via info@renatos.nl

Om niet zomaar te sleutelen aan de verkeerde persoonsgegevens, kunnen we je vragen om je adequaat te identificeren.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevensaan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

 

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Renato's Uffiicio 

Adres: Pieter Aertszstraat 47

1073 SJ Amsterdam

E-mailadres:info@renatos.nl

KvK-nummer:76465578

Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen.

Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 5 december 2019

ADRES

 

Karel du Jardinstraat 3

21072 SK Amsterdam

CONTACT

 

info@renatospizzeria.nl

Tel. 020- 673 2300

OPENINGSTIJDEN

DAGELIJKS OPEN

17:30 - 22:00 PM

  • Facebook
  • Instagram